Prodat Domek, Playa, La Habana, Kuba, calle 45 #2604 e/ 26 y 28 reparto Kohly

Prodat - Cod. 35797

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 500 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Dům na prodej v Kubě zcela nezávisle na dvou podlažích v okrese Kohly, obec Playa, provincie Havana. Dispozice: Přízemí: zahrada, carp, garáž, hala, obývací pokoj, komora, kuchyň, 3 koupelny, místnost a cementová terasa, postranní pánve a dvě schody schodiště, zastřešená prádelna a terasa bez zastřešení : hala, 3 koupelny, 5 ložnic a 2 terasy zařízené bez zastřešení. Žebřík pro povrch domu, kde je umístěna zvýšená nádrž na vodu, která je v přízemí dodávána se dvěma nádržemi, se třemi motory pro distribuci vody v celém domě s dobrým tlakem spolu s ohřívačem plynu který reguluje teplotu stejného podle vašeho přání, krmení na vyrobený plyn (pouliční plyn), který existuje v domě. Dřevěné tesařské práce ve francouzském stylu, luxusní tradiční lampy a strop s velmi krásnými kresbami. V prodejní ceně je zahrnut veškerý nábytek, který existuje a je zobrazen na fotografiích, stejně jako všechny spotřebiče, pokud nechcete, aby jsme zlevnili cenu. Má také centrální Split a ve všech pokojích. Pevný telefon, který je součástí prodeje.
Poznámka: vše v domě je nové, nově zakoupené s dokladem o platbách a zárukách, dům je také zcela nově opraven a cena je obchodovatelná.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB