Prodat Stavební parcela, habana del este, La Habana, Kuba, calle final No. 19 entre calle 78 y Carretera de Casablanca

Prodat - Cod. 38897

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 249 m²
  • Pocet pokoju: 2 1/5
  • Podlazí: 1

Prodávám stavební práce v divizi Antonio Guiteras v Havaně del Este. Práce je v základech, připravena roztavit boty a všechny kostky a hřídele (20) jsou vyrobeny. Nemovitost je v pořádku spolu se stavebním projektem, včetně stavebního povolení také v pořádku, všechny registrované a schválené bytovým a fyzickým plánováním. Pozemek se skládá z 259 metrů čtverečních (PLUS, který chce vědět, proč PLUS kontaktuje), a celý obvodový obvod je uzavřen bloky a branami, má světelný sloup instalovaný elektrárenskou společností s již vyhrazeným potrubím pro budoucí dům 220v a 110v, spáchané vody již instalovány s opatření ¾, jsem také všechny oceli a obruče, které se používají pro boty, plus vlákno cement nádrže 1000lt "myslím", nevím přesně kapacitu, ale to je z těch největších jsem také nechal trochu písku, že nevím, kolik to je, ale trochu kamene, možná 2 až 3 metry kamene.

P.S. kdo chce více informací, jako jsou dokumenty o nemovitostech, projektová licence nebo více fotografií, které mě žádají o e-mail, protože je těžké dát zde tolik fotografií.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB