Prodat Dvoupokojový, La Havana, La Habana, Kuba, Calle Almendares ente Benjumeda y Desague

Prodat - Cod. 30672

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 70 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Havana Byt na prodej
Nachází se v městské části "Plaza de la Revolución" na Calle Almendrares mezi Benjumeda a Desague ulic. Tento centrálně umístěný apartmán má dvě ložnice a jednu vanu s dostatkem obývací a jídelní částí a má vlastní balkon do ulice.
Pokoje jsou 4x4 metry a zahrnují moderní nábytek a postele a každé jsou klimatizované, zatímco koupelně je velká 6x4 metry a kompletně zrekonstruována s moderními povrchy, včetně nového toaletou a umyvadlem. Vynikající pomůcky znamenají studenou a teplou vodu běh 24/7 a elektřiny je vždy zapnutý.
 V kuchyni je 6x4 metry a vybaveny moderními kámen / mramor proti topy s barové stoličky, sporákem s troubou, ledničkou, mrazákem a moderní 8 kg Kapacita pračky.
Moderní obytná plocha zahrnuje nové pohovky, stolek a lampy a má TV s plochou obrazovkou s novým moderním zvukovým systémem Panasonic.
Kompletně zrenovovaný dovnitř a ven, včetně nové dlažby, plocha koberce, nové barvy a nové LED osvětlení v celé dělá to centrálně umístěný apartmán na klíč místo pro dovolenou, dovolenou pronájem nebo usedlost pro vás nebo někoho blízkého. Chůze na La Plaza de la Revolución, Národní Omnibus Terminal, Jose Marti Pamětní park kultovní COPPELIA Ice Creamery, Carlos III Plaza Mall, Garcia nemocnice Calixto, University of Havana, kubánské Národní divadlo, stadion Latinské Ameriky a Malecon. Vynikající příležitost vlastnit čisté a moderní byt v centru Havany!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB