Prodat Dvoupokojový, Centro Habana, La Habana, Kuba, Galiano #257 Neptuno y Concordia

Prodat - Cod. 40448

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 90 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 9

Moderní byt o celkové rozloze 90m2 se dvěma samostatnými vchody (s možností rozdělení), všechny nově postavené, 6 × 6 pokojů, 2 4 × 4 pokoje se šatnou, 2 koupelny se sprchou, v každém pokoji jedna a třetí koupelna s WC v kuchyni, velkou jídelnou (4 × 2,5) a velkou kuchyní. Dveře a okna z cedrového dřeva a mahagonové rámy.
Nachází se přímo v centru Havany, na vrcholu divadla America, je budova America, 5 minut chůze od Habanero Malecon, ideální pro pronájem cestovního ruchu díky centrální oblasti, kde se nachází, je to velmi klidné místo. Nachází se v devátém patře s výhledem na město a moře.
Nechávám to v každé místnosti 2 rozdělené, 55palcový televizor LG, lednici LG, plynový sporák, elektrický ohřívač vody, má teplou a studenou vodu 24 hodin denně a nádrž na vodu na střeše, takže nemusíte chybí v případě nouze. Podlahy bytu jsou čerstvě vyleštěné, jedná se o velmi větraný byt se spoustou světla, v budově jsou dva výtahy běžící 24 hodin denně.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB