Prodat Domek, Habana, La Habana, Kuba, Mónaco, 10 de Octubre

Prodat - Cod. 41544

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 203 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

KVALITY A MATERIÁLY
PODLAHY: Integrální mramorová žula v bílé barvě s lemováním a keramickými dlaždicemi s designem ve vlhkých prostorách (kuchyně a koupelny)

OBKLADY NA STĚNĚ: Keramické dlaždice s designovými lemy

STĚNY A STROPY: Hladké malty zakončené vinylovou barvou

VNĚJŠÍ UZAVŘENÍ: Designová prosklená a železná okna a dveře

INTERIÉROVÉ DVEŘE: Deska z cedrového dřeva s rámy a zárubněmi v přírodním laku se zlatým kováním a knoflíky.

KOUPELNY: S veškerým sanitárním vybavením ROCA bílé keramiky (umyvadlo, WC a sprchový kout), pochromovanými mosaznými armaturami a kvalitními bateriemi, v koupelně v horním patře je hydromasážní vana

KUCHYNĚ: Velký, pohodlný prostor s obvodovou integrální pracovní deskou vydlážděnou dlaždicemi a designovým lemováním s dělením a podpultovými policemi, s pultem a dvojitým nerezovým dřezem s baterií

PRÁDELNA: Pultová deska s keramickými dlaždicemi a jednoduchým nerezovým dřezem s baterií, šatnou a podpultovou skříňkou.

⚡SYSTÉMY A ZAŘÍZENÍ
ELEKTŘINA A OSVĚTLENÍ: Dvojokruh v přízemí a horních patrech, rozdělený do dvou zón s ovládacím panelem v garáži, dvojité vývody 110V a 220V se 3 až 4 mechanismy pro každou místnost, stropní vývody pro světelné body ovládané dvojitými a jednoduchými vypínači v každé místnosti a exteriéru a vypínače na schodech a garáži.

TEPLÁ A STUDENÁ VODA HYDRAULIKA: Vodoměr umístěný u vchodu do domu s kohoutem a přímým vstupem do cisterny. Rozvod studené vody pozinkovaným potrubím a teplé vody pvc potrubím s ochranou, zakopané podlahou a stěnami s ovládacími klíči. V domě je každý den přívod vody. Ohřev vody zajišťuje plynový ohřívač instalovaný v garáži.

DODÁVKA: Cisterna v garáži 70 m3. Voda je poháněna čerpadlem do 3500 ml nádrže umístěné na palubě se systémem kontroly hladiny.

PLYN: Měřič u vchodu do domu, přímý plyn z ulice rozváděný odkrytým pozinkovaným potrubím, které napájí kuchyň a táhne až do horního patra.

KLIMA: Celý dům byl navržen tak, aby byl zachován vnitřní komfort místností umožňující vstup světla a přirozené větrání. V každé místnosti byla ponechána instalace pro zapuštěné klimatizační zařízení. s vnější ochranou kovové konstrukce

KOMUNIKACE A DATA: Výlezy ve stěnách pro instalaci telefonu a TV v každém pokoji, kuchyni a obývacím pokoji, navíc byla ponechána instalace pro umístění telefonu u vchodu do domu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB