Prodat Čtyřpokojový, Playa de l'Este, La Habana, Kuba, calle 11 playas del Este

Prodat - Cod. 41163

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 160 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: terra

Casa Cuba - Havana v Playa de l'Este 900 metrů od nejkrásnější pláže v Havaně. 3 km od Guanabo a 12 km od Havana Center. Nádherný dům s velkou zahradou.
Bytové jednotky se nacházejí v komplexu asi 70 domů postavených italskou společností, v kondominiu je velký bazén, bar, tělocvična, obchody, recepce, 24hodinová bezpečnostní služba.
Byt na prodej, 150 metrů čtverečních (pocházející ze spojení dvou samostatných a stejných bytů o rozloze 75 metrů čtverečních; snadno se vrací do dvou samostatných jednotek), se nachází v přízemí, v rohové poloze a s nádherným výhledem na moře z každé místnosti. složený ze 4 ložnic elegantně zařízené s velmi krásné a robustní nábytek v čisté dřevo (Indonesian teakového) a cenné příslušenství, 2 koupelny se sprchovým koutem, 2 skříně, 1 komora, vybavená prádelna, Splendid vestavěnou kuchyní s dekorech a top z mramoru, velký obývací pokoj zařízený v každém detailu, kvalitu a hodnotu povrchové úpravy (ty fotky ukázat tyto detaily).
Všechny spotřebiče jsou nejnovější generace: (lednice s mrazákem, 40palcová LED TV se satelitním připojením, (sledování všech mezinárodních kanálů, včetně italského); trezor, vestavěný plynový sporák, dvojitá nezávislá německá klimatizace) .
Byt je vybaven veškerým příslušenstvím, které mají být zkušený, okamžitě: (příslušenství a materiál pro kuchyně a pro koupelny, včetně ručníky, osušky, dvoulůžkové ortopedické matrace (nový), polštáře, prostěradla, deky atd. Navíc kvalitě a ve perfektní stav, částečně nikdy nepoužívaný).
Výhradní vlastnictví bytu je velmi krásné a velmi velké a vede kolem domu, s trávníkem, vybaveným vázami, amforami a vybaveným nádherným indonéským altánem a doplňky pro venkovní použití v teaku.
K bytu náleží dvě soukromá parkovací místa, ve velmi výhodné poloze, před recepcí a poblíž domu.
Tato nemovitost patří mezi nemovitosti, které vláda Kuby povolila postavit speciálně k prodeji, a je výlučným majetkem cizích státních příslušníků (s veřejnou listinou o prodeji, jako je italská, a se zápisem do katastru nemovitostí města Havana ). Tyto nemovitosti mohou kupovat a prodávat volně všichni a nyní i občané americké národnosti.
Zájemce bude při všech postupech při převodu sledovat kubánský profesionál a italský profesionál s bydlištěm v Havaně.
Výdaje na provádění těchto drobných praktik budou rozděleny mezi kupující a prodávající a budou legálně zdokumentovány veřejnými notářskými kancelářemi kubánského hlavního města.
Motivací prodeje je přesun mé profesionální činnosti do Indonésie.
Prodejní cena dvou realitních jednotek (80 + 80 m2) 300 000,00 EUR (tři sta tisíc). Jednotka (80 metrů čtverečních) 150 000,00 eur (sto padesát tisíc eur).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB