Prodat Čtyřpokojový, Vedado, La Habana, Kuba, en calle 15 y L

Prodat - Cod. 28780

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 160 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 8

Prodám byt v centru města Warren (který byl připraven za obchodem nebo LIVE) 8. patře se nachází v ulici 15 a L s výhledem na moře, v blízkosti amerického velvyslanectví, velké hotely v Havaně, National Hotel Capri, volný Havana, Forza

Byt se skládá ze 4 pokojů, včetně 3 velké (double) a jedné malé služby, s 3 koupelny, kuchyně, obývací pokoj, s dostatkem světla a větrání, terasa s výhledem na promenádě a uliční čáru (s celou řadou bezdrátových služeb se nachází v parku před), je nově opraveny intarzie bílého hliníku a skla, elektrický systém je nový, s 220 a 110, stejně jako hydraulického systému s teplou a studenou vodou. (není nutné provádět žádné ujednání ).

Nechte několik počítačů a nábytku pro domácnost (3 klimatizační zařízení nové, kuchyňská linka, postele, mini bar, nábytek, etc.We může nastavit některé věci více ..)

V suterénu budovy má zařízení pro všechny služby, které potřebujete, obchody, banky, trh, bary, restaurace, noční kluby, a Wi-Fi zónu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB